Διαδικτυακά Νέα

Εφαρμογές Internet

Συμπληρώνοντας  μαζί τα κομμάτια του πάζλ προβάλουμε ένα άψογο επαγγελματικό προφίλ για την εταιρία σας. Πρωτότυπες ιστοσελίδες για ηλεκτρονικά καταστήματα με ασφάλεια συναλλαγών και ευχρηστία.

Επιδοτούμενα Προγράμματα

Έχετε επιχείρηση και σας ενδιαφέρει να λάβετε μέρος σε κάποιο επιδοτούμενο πρόγραμμα για να προβληθείτε στο διαδίκτυο?

Φιλοξενία (web hosting)

Δημιουργήστε μια δικιά σας ιστοσελίδα διαλέγοντας  ένα χώρο φιλοξενίας σε κάποιο εξυπηρετητή ο οποίος θα λειτουργεί 365 ημέρες τον χρόνο ανεξάρτητα από εσάς.

Ονόματα (Domain names)

Αν σε ενδιαφέρει να προβληθείς στο Internet τότε ΝΑΙ πρέπει να βρείς ένα καταχωρήτη (EnterTheWeb επίσημος καταχωρητής ονομάτων) και να το κάνεις άμεσα, αν δεν είναι ήδη αργά.

Διαφήμιση internet

Διαφημιστικές καμπάνιες που τρέχουν για εσάς, ενώ έχουν μελετηθεί πρώτα από εμάς σας προβάλουν με επιτυχία και αξιοπιστία.

Ασφάλεια στο internet

Όλοι έχουμε ακούσει για τους διαδικτυακούς εισβολείς (hackers). Μάθετε πως μπορούν να εξαπλώσουν κάποιο ιό ή να μπουν στο σύστημα σας. Προφυλαχτείτε όσο καλύτερα μπορείτε σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

Βελτιστοποίηση (SEO)

Search Engine Optimization είναι η διαδικασία και οι τεχνικές βελτιστοποίησης των κατατάξεων του site στις μηχανές αναζήτησης. Έτσι φροντίζουμε να βγαίνει "ψηλά" σε στοχευόμενες λέξεις μέσω των οργανικών αποτελεσμάτων.

Κοινωνικά δίκτυα

Κοινωνική δικτύωση είναι η συγκέντρωση ή συμμετοχή των ατόμων σε συγκεκριμένες ομάδες. Είτε είστε επαγγελματίας είτε όχι τα κοινωνικά δίκτυα (Social Media) αποτελούν πολυδιάστατα συστήματα επικοινωνίας.

Mobile

Οι mobile συσκευές έχουν κάνει την ζωή του ανθρώπου πιο εύκολη διότι απέκτησε πρόσβαση σε πληροφορίες ενώ μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε.

Προγραμματισμός

Ο προγραμματισμός είναι  ένα δύσκολο και συνεχώς εξελισσόμενο κομμάτι της τεχνολογίας. Υπάρχουν πολλές γλώσσες οι οποίες εξυπηρετούν τον προγραμματιστή να επιτύχει τον σκοπό του.

Αν δε βρίσκεις αυτό που ψάχνεις

Ακολουθήστε μας

Κάνουμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά από άλλες εταιρείες. Εστιάζουμε στον βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να χτίσουν μία επιτυχημένη προβολή στο διαδίκτυο.