Διαφήμιση στο internet

Ηλεκτρονική διαφήμιση

Η αναγνωρίσημότητα του διαδικτύου ως μέσο προβολής και προώθησης της επιχείρησής μας είναι πλεόν αυτονονόητη. Μία σοβαρή επιχείρηση που επενδύει για το μέλλον και ενεργεί με μακρορόθεσμα αποτελέσματα δημιουργεί μια σοβαρή προβολή στο χώρο του διαδικτύου και χαράζει τη στρατηγική της πορεία βάση των αναγκών της και των στόχων της.

google adwords - μισθωμένα αποτελέσματαΟι στρατηγική που θα ακολουθήσει και το μάρκετινγκ (Search Engine Marketing - SEM) θα είναι κάποιοι από τους σημαντικούς παράγοντες που θα της επηρρεάσουν τα κέρδη για τα επόμενα χρόνια! Η διαφήμσιση στο διαδίκτυο είναι βασικός παράγοντας αναγνωρισημότητας μιας εταιρείας και έχει διάφορες μορφές. Εμείς θα εστιάσουμε στα μισθωμένα αποτελέσματα που προσφέρουν οι δύο μεγάλες μηχανές αναζήτησης google και yahoo.

Μισθωμένα αποτελέσματα ονομάζουμε τις κατατάξεις της σελίδας μας σε υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησεις ανεξαρτήτως του όγκου των αποτελεσμάτων και την πληρωμή ανά επίσκεψη! Δηλαδή μισθώνουμε τις μηχανές να μας κατατάσουν στις πρώτες θέσεις και ΔΩΡΕΑΝ και κάθε φορά που επισκέπτεται κάποιος τη σελίδα μας πληρλωνουμε κάποιο μικρό αντίτιμο από 0,05€ έως και μερικά ευρώ! Ονομάζεται Pay Per Click - PPC

Οφέλη μισθωμένων αποτελεσμάτων

Τα Οφέλη από τα μισθωμένα αποτελέσματα αναζητήσεων είναι πολλά.

google adwords - μισθωμένα αποτελέσματα 1. Καταρχάς, η εύρεση του site σας καθίσταται ανεξάρτητη από τη θέση στην οποία θα το βγάλουν οι Μηχανές Αναζήτησης. Σημειώστε ότι κάθε Μηχανή έχει το δικό της αλγόριθμο ή τη δική της λογική επιλογής και αξιολόγησης των στοιχείων, οπότε, ακόμα και αν είστε μεταπράτης αγαλμάτων (που αρχίζει από «α»), δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα έρθετε πρώτοι.

2. Το κυριότερο είναι ότι επιλέγετε εσείς το κοινό στο οποίο απευθύνεστε. Μπορείτε με μεγάλη ασφάλεια να επιλέξετε μια ή περισσότερες ομάδες πληθυσμού και να προβάλλετε σε αυτές τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Μπορείτε ακόμα, να αλλάξετε με χαμηλότατο κόστος χρημάτων και μηδενικό επικοινωνιακό κόστος το κοινό στο οποίο απευθύνεστε, αν δεν σας ικανοποιούν τα αποτελέσματα και γενικά να κάνετε εκ του ασφαλούς κάθε δοκιμή προς κάθε κατεύθυνση. Τα αποτελέσματα των Μηχανών Αναζήτησης είναι απολύτως μετρήσιμα και τα στοιχεία αυτά αξιολογούν ανά πάσα στιγμή.

3. Αν το μήνυμά σας είναι γραμμένο και στα Αγγλικά (πράγμα ευκολότατο), μπορείτε να μπείτε σε κάθε σπίτι του κόσμου και να έχετε πελάτες και από το εξωτερικό. Αυτό από μόνο του κρύβει μεγάλες ευκαιρίες, καθώς η επιχειρηματική δράση σας, με σχεδόν μηδενικά έξοδα, βγαίνει και εκτός Ελλάδος.

4. Επιπλέον, οι On Line Κατάλογοι δεν κουράζονται ποτέ, οπότε αποκτάτε ένα 24ωρο μέσο προβολής που δεν σταματάει με τίποτα να μιλάει για εσάς και την επιχείρησή σας, σε μεγάλο βάθος χρόνου, ενώ οι επισκέπτες σας, σάς βλέπουν σταθερά. Έτσι, έχετε μια ομαλή ροή ενδιαφερομένων και πελατών να επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας και μια θετική εικόνα σταθερότητας για εσάς και την επιχείρησή σας.

5. Η συστηματική παρουσίας σας στο internet με ποικίλες προσεγγίσεις του Search Engine Marketing, πέρα από σταθερότητα, σας επιτρέπει, με λίγα χρήματα, να χτίσετε μια επωνυμία για την επιχείρησή σας, ή ένα brand name όπως λέγεται, ακριβώς όπως οι επώνυμες μάρκες.

6. Τέλος, όπως είπαμε και πιο πριν, πληρώνετε μόνο για όσα 'κλικ' έκαναν οι επισκέπτες που είδαν το site σας.


διαβάστε ακόμη: Γιατί να κάνω site?

Αν δε βρίσκεις αυτό που ψάχνεις

Ακολουθήστε μας

Κάνουμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά από άλλες εταιρείες. Εστιάζουμε στον βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να χτίσουν μία επιτυχημένη προβολή στο διαδίκτυο.