Θέση εργασίας  
 

Η εταιρεία EnterTheWeb διαρκώς εξελισσόμενη στο χώρο του Internet και έχοντας πολυετή παρουσία, αναζητά νέες-νέους για στελέχωση διαφόρων θέσεων.

Αν πιστεύεις ότι έχεις την όρεξη, τις γνώσεις και μπορείς να συμμετέχεις σε μία ομάδα, αν έχεις κάποια από τα παρακάτω στοιχεία ή βρίσκεις ενδιαφέρουν σε κάποιον από τους παρακάτω τομείς, τότε στείλε μας το βιογραφικό σου.

Απαραίτητα στοιχεία

Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει κάποια απαραίτητα στοιχεία:

  • Θα πρέπει να έχει κλείσει το εικοστό έτος (20) της ηλικίας του.
  • Άριστη γνώση Αγγλικών
  • Εργατικότητα.
  • Υπομονετικότητα.
  • Πνεύμα συνεργασίας.

 

Οι τομείς εργασίας είναι:

 

» Web Εφαρμογές

Ο/Η ενδιαφερόμενος/η θα πρέπει να έχει εξοικείωση με προγράμματα και γλώσσες προγραμματισμού που αφορούν το web. Να μπορεί να γράφει κώδικα από την αρχή, ή να συνθέτει κομμάτια κώδικα, ή ακόμα να επεμβαίνει σε έτοιμα project και να διορθώνει στοιχεία.

η θέση απαιτεί: γνώση βάσεων δεδομένων SQL, γνώση προγραμματισμού PHP, HTML5, JavScript, AJAX, XML, ευχέρεια σε FTP, SSh.

» Γραφιστικά / Σχεδιασμός

Ο/Η ενδιαφερόμενος/η θα πρέπει να έχει εξοικείωση με προγράμματα σχεδιασμού, να μπορεί να δημιουργήσει από την αρχή μία μακέτα, ένα banner να μπορεί να επεξεργαστεί εικόνες κλπ.

η θέση απαιτεί: γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων (Photoshop, Corel κλπ)

» Ανάπτυξη mobile εφαρμογών

Ο/Η ενδιαφερόμενος/η θα πρέπει να κατανοεί καλά την πολυπλοκότητα των mobile εφαρμογών, να μπορεί να αποφεύγει προβλήματα συμβατότητας αλλά και να ερευνά και αναπτύσσει νέες εφαρμογές.

η θέση απαιτεί: γνώση των γλωσσών Objective-C, Java, PHP, SQL, καλή γνώση xcode, eclipse.

» Κοινωνικά Δίκτυα

Ο/Η ενδιαφερόμενος/η θα πρέπει να κατανοεί καλά την πολυπλοκότητα αλλά και την αναγκαιότητα των κοινωνικών δικτύων, να έχει προσωπική εμπειρία σε αυτά και να έχει ευχέρεια λόγου.

» Γραμματειακή υποστήριξη

Ο/Η ενδιαφερόμενος/η θα πρέπει να έχει οργανωτικό χαρακτήρα, να μπορεί να συντονίζει και να καθοδηγεί κατάλληλα τους συνεργάτες του, είτε τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά.

η θέση απαιτεί: καλή γνώση word, excel, email διαχείριση και γενικότερα ευχέρεια με Internet και καλή επικοινωνία με πελάτες.

 

θα θεωρησούν επιπλέον προσόντα:

  • Δίπλωμα αυτοκινήτου ή δίτροχου
  • Επιπλέον ξένες γλώσσες
  • Επαγγελματική εμπειρία σε αντίστοιχο τομέα

 

 
Σχετικές εργασίες είτε online είτε επισυναπτόμενες στο email είναι επιθυμητές και θα προσμετρηθούν θετικά. 
 
Το βιογραφικό που θα αποστέλλεται θα είναι της μορφής του Ευρωπαϊκού υποδείγματος  που παραθέτουμε και ΜΟΝΟ μαζί με φωτογραφία.

πρότυπο βιογραφικό σημείωμα
 


Υποβολή βιογραφικού ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@entertheweb.gr.
Για διευκρινήσεις καλέστε: 28310 28608, 693 44 318 28

 


Αν για οποιοδήποτε λόγω δε σε αφορά ή πιστεύεις ότι δεν έχεις κάποια σχέση με αυτά απλά μην απαντήσεις. Αντίθετα αν πιστεύεις ότι μπορείς να βοηθήσεις κάποιον δικό σου προώθησέ του την είδηση.

Στείλε το Βιογραφικό σου

Αν δε βρίσκεις αυτό που ψάχνεις

Ακολουθήστε μας

Κάνουμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά από άλλες εταιρείες. Εστιάζουμε στον βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να χτίσουν μία επιτυχημένη προβολή στο διαδίκτυο.