Θέση εργασίας  
 

Η εταιρεία EnterTheWeb διαρκώς εξελισσόμενη στο χώρο του Internet και έχοντας πολυετή παρουσία, αναζητά νέες-νέους για στελέχωση μιας νέας θέσης εργασίας.

Αν πιστεύεις ότι έχεις την όρεξη, τις γνώσεις και μπορείς να συμμετέχεις σε μία ομάδα, αν έχεις κάποια από τα παρακάτω στοιχεία ή βρίσκεις ενδιαφέρον σε κάποιον από τους παρακάτω τομείς, τότε στείλε μας το βιογραφικό σου.

Απαραίτητα στοιχεία

Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει κάποια απαραίτητα στοιχεία:

  • Θα πρέπει να έχει κλείσει το εικοστό έτος (20) της ηλικίας του.
  • Άριστη γνώση Αγγλικών
  • Εργατικότητα.
  • Υπομονετικότητα.
  • Πνεύμα συνεργασίας.
 

Ο τομέας εργασίας είναι:

» Web Εφαρμογές

Ο/Η ενδιαφερόμενος/η θα πρέπει να έχει εξοικείωση με προγράμματα και γλώσσες προγραμματισμού που αφορούν το web. Να μπορεί να γράφει κώδικα από την αρχή, ή να συνθέτει κομμάτια κώδικα, ή ακόμα να επεμβαίνει σε έτοιμα project και να διορθώνει στοιχεία.

Η θέση απαιτεί: γνώση προγραμματισμού HTML5, JavScript, CSS3, AJAX, JQuery. Ευχέρια στην αναγνώριση και διαχείριση των οπτικών πεδίων μίας μακέτας και μετατροπή της σε σύχρονη ιστοσελίδα με σύγχρονα στοιχεία προγραμματισμού. 

Επιθυμητά προσόντα: γνώση βάσεως δεδομενων SQL και δυναμικών γλώσσεων PHP, JSP, διαχείση προτύπων XML, Json καθώς και ευχέρια σε open source πλατφόρμες wordpress, drupal κ.α.

θα θεωρησούν επιπλέον προσόντα:
  • Δίπλωμα αυτοκινήτου ή δίτροχου
  • Επιπλέον ξένες γλώσσες
  • Επαγγελματική εμπειρία σε αντίστοιχο τομέα

 

Σχετικές εργασίες είτε online είτε επισυναπτόμενες στο email είναι επιθυμητές και θα προσμετρηθούν θετικά. 
 
Το βιογραφικό που θα αποστέλλεται θα είναι της μορφής του Ευρωπαϊκού υποδείγματος  που παραθέτουμε και ΜΟΝΟ μαζί με φωτογραφία.

πρότυπο βιογραφικό σημείωμα
 


Υποβολή βιογραφικού ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@entertheweb.gr.
Για διευκρινήσεις καλέστε: 28310 28608

 


Αν για οποιοδήποτε λόγω δε σε αφορά ή πιστεύεις ότι δεν έχεις κάποια σχέση με αυτά απλά μην απαντήσεις. Αντίθετα αν πιστεύεις ότι μπορείς να βοηθήσεις κάποιον δικό σου προώθησέ του την είδηση.

Στείλε το Βιογραφικό σου

 

Αν δε βρίσκεις αυτό που ψάχνεις

Ακολουθήστε μας

Κάνουμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά από άλλες εταιρείες. Εστιάζουμε στον βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να χτίσουν μία επιτυχημένη προβολή στο διαδίκτυο.