Γιατί να κάνω site?

Το έχετε ακούσει και εσείς? Πολλοί ακόμα και σήμερα έχουν την παραπάνω απορία..."γιατί να κάνω σελίδα στο internet? εγώ δραστηριοποιούμαι τοπικά στο Ρέθυμνο "

 

Τι απαντάμε εμείς

 

 

 

Ο πελάτης θέλει το χρόνο του

Οι καιροί αλλάζουν, οι καταναλωτές αλλάζουν στυλ στην αγορά άρα και οι ιδιωκτήτες αλλάζουν τακτικές! Δεν είναι λίγοι αυτοί που πλέον θέλουν να πάνε σε ένα κατάστημα να ψάξουν αυτό που θέλουν χωρίς να έχουν τον πωλητή να τους λέει διάφορες "φαμφάρες" για το πόσο καλό είναι το προϊόν. Θέλουν να το εξετάσουν μόνοι τους να δούνε τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, να συγκρίνουν τη τιμή με τη τιμή που είδαν στο προηγούμενο κατάστημα και αν πεισθούνε να το αγοράσουν.

Έτσι ακριβώς λειτουργεί και το ηλεκτρονικό κατάστημα. Ο επισκέπτης έχει μια επιθυμία σχετικά με το προϊόν που έχετε. Του το παρουσιάζεται με το καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτός κάθεται στο δικό του χώρο χωρίς να κουράζεται, νιώθει άνετα "περπατάει στους διαδρόμους" του ηλεκτρονικού καταστηματός σας φορώντας τις παντόφλες του και πίνοντας μια γουλιά καφε.

 

Περισσότερες επιλογές σε ανταγωνιστικότερες τιμές

Αν δε βρίσκεις αυτό που ψάχνεις

Ακολουθήστε μας

Κάνουμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά από άλλες εταιρείες. Εστιάζουμε στον βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να χτίσουν μία επιτυχημένη προβολή στο διαδίκτυο.