Τελικά, τι είναι το mobile app;

Το mobile app είναι στην ουσία ένας πολύ δημοφιλής τρόπος, για τους χρήστες mobile συσκευών, να αποκτούν απευθείας πρόσβαση σε συγκεκριμένο περιεχόμενο στο internet, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν τον web browser τους. Όταν, μάλιστα, το mobile app είναι δικό σας, το συγκεκριμένο αυτό περιεχόμενο αφορά εσάς και την επιχείρησή σας!

Παράλληλα, ένα mobile app είναι ένα νέο είδος web site, ειδικά για το mobile internet. Είναι ο νέος - και πολύ αποτελεσματικός - τρόπος κάθε πιθανός πελάτης σας να μάθει, να επικοινωνήσει και να αλληλεπιδράσει με την εταιρεία σας μέσω του internet.

Και τι γίνεται με το υπάρχον web site σας στο mobile internet; Αρκετοί χρήστες του mobile internet χρησιμοποιούν τον web browser τους, οπότε καλά θα κάνετε να το προσαρμόσετε για να φαίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα σε μια φορητή συσκευή. Το mobile app όμως, είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος για να έρθει κάποιος σε επαφή με την επιχείρησή σας μέσω του mobile internet. Και το σημαντικότερο: η μια στατιστική μετά την άλλη δείχνει ότι οι mobile επισκέπτες που έρχονται σε επαφή μέσω του mobile app σας έχουν 2 με 3 φορές περισσότερες πιθανότητες να γίνουν πελάτες σας!

sdf sfd sdf dsfg sfg

Αν δε βρίσκεις αυτό που ψάχνεις

Ακολουθήστε μας

Κάνουμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά από άλλες εταιρείες. Εστιάζουμε στον βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να χτίσουν μία επιτυχημένη προβολή στο διαδίκτυο.