Γιατί να κάνω site?

Το έχετε ακούσει και εσείς? Πολλοί ακόμα και σήμερα έχουν την παραπάνω απορία..."γιατί να κάνω σελίδα στο internet? εγώ δραστηριοποιούμαι τοπικά στο Ρέθυμνο "

 

Τι απαντάμε εμείς

 

Προβολή με ένα μοναδικό μέσο επικοινωνίας

 

Το Internet σαν μέσο μαζικής επικοινωνίας μπορεί να συνδυάσει κείμενο, εικόνα, ήχο και video ενδυναμώνοντας την εντύπωση των προϊόντων της επιχείρησής σας στους πελάτες σας, αλλά και να αλληλεπιδράσει μαζί τους, επιτρέπωντάς τους να κάνουν ερωτήσεις και αγορές από το σπίτι. Δείτε ένα δικτυακό τόπο με εικόνα και ήχο δίνοντας άλλη αισθητική στη παρουσίαση της εταιρείας, KarmaCafe καφετέρεια στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Επίσης το διαδύκτιο σε αντίθεση με τον έντυπο τύπο το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, παρέχει τη δυνατότητα απεριόριστης χρήσης κειμένου, εικόνας, ήχου και video με κόστος κατά πολύ χαμηλότερο από αυτό μιας ολοσέλιδης καταχώρισης σε κάποιο από τα προαναφερθέντα μέσα. Προβολή σε μηχανές αναζήτησης όπως η google και σε θεματικούς καταλόγους Rethimno.gr.

 

Συνεχής προβολή και λειτουργία επιχείρησης
Περισσότερες επιλογές σε ανταγωνιστικότερες τιμές

Αν δε βρίσκεις αυτό που ψάχνεις

Ακολουθήστε μας

Κάνουμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά από άλλες εταιρείες. Εστιάζουμε στον βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να χτίσουν μία επιτυχημένη προβολή στο διαδίκτυο.